ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιλογή Μεγέθους


Επιλέξτε το σωστό μέγεθος


 

Ένα απο τα σύνηθη προβλήματα πριν αγοράσουμε το αγαπημένο μας ρούχο online είναι και η επιλογή του σωστού ρούχου .
 

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα σε κάθε ρούχο εκτός της φωτογραφίας έχουμε και σε ενα αρχείο pdf τις διαστάσεις του ρούχου αυτού ανά μέγεθος. Οι διαστάσεις παρόλο τις αποκλίσεις που μπορείς κάποιος να συναντήσει σας βοηθούν να αποφασίσετε ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσάς.Για να είστε σίγουροί εάν μια διάσταση είναι η σωστή για εσάς, αρχικά θα πρέπει να την συγκρίνετε με μια διάσταση ενός ρούχου που ήδη φοράτε και είσαστε ευχαριστημένοι.

 

Ετσι λοιπόν, παίρνετε μια μεζούρα και μετράτε ένα αντίστοιχο ρούχο που σας εφαρμόζει καλά και μετράτε τα παρακάτω. Για τα πουκάμισα, μπλούζες, κοντομάνικα μπλουζάκια οι πιο συνηθισμένοι δείκτες είναι το ΣΤΗΘΟΣ , το ΜΗΚΟΣ και οι ΩΜΟΙ

ΣΤΗΘΟΣ: Μετρήστε την απόσταση από την μια μασχάλη μέχρι την άλλη μασχάλη.

ΜΗΚΟΣ: Επίσης μετρήσετε την απόσταση από τον γιακά μέχρι το τελείωμα του ρούχου για να βρείτε το μήκος του.

Εφόσον έχετε τις παραπάνω διαστάσεις μπορείτε να τις αντιστοιχείσετε με το μεγεθολόγιο μας, που θα βρείτε σε κάθε προϊόν, έτσι ώστε να βρείτε το νούμερο που σας ταιριάζει.

 

ΩΜΟΙ: Με την ίδια μεζούρα θα μετρήσετε την απόσταση  από τη μια ραφή του ενός ώμου της μπλούζας – πουκαμίσου έως την ραφή του δεύτερου ώμου και θα βρείτε την διάσταση των ΏΜΩΝ.

Eάν μετρησετε παραπάνω μπορείτε να κάνετε αντιστοίχηση με τις διάστασεις που θα βρείτε σε κάθε προϊόν μας και θα βρείτε το καταλληλότερο νούμερο που σας ταιριάζει.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 50€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 10 εργάσιμες ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - euphoriafashion.gr
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG