ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Όροι χρήσης


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Οποιαδήποτε ενέργεια σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως η περιηγηση σε αυτό, η εγγραφή στο newsletter , ή η αγορά προϊόντων μας, εκλαμβάνεται ως αποδοχή των Όρων Χρήσης και Συναλλαγών.

Το www.euphoriafashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες Όρους Χρήσης κατά την διακριτική του ευχέρεια και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών στα πλαίσια των συναλλακτικών ηθών και των ορίων που θέτουν οι ισχύοντες νόμοι.  Τυχόν τροποποιήσεις - αλλαγές στο περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησης τους στο www.euphoriafashion.gr .Για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίση των παρόντων όρων αυτή δεν  περιλαμβάνει τις παραγγελίες τις οποίες έιχαν τοποθετηθεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η χρήση του παρόντος Δικτυακού τόπου από εσάς και οποιαδήποτε συναλλαγή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γίνεται με δική σας αποκλειστικά ευθύνη.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Η εγγραφή σας ως Μέλοςδεν είναι απαραίτητη για να διενεργήσετε συναλλαγή με το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Ωστόσο με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η σωστή χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας .
Με την εισαγωγή των ζητηθέντων προσωπικών σας στοιχείων  και την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και Συναλλαγών, γίνεστε Μέλος στο www.euphoriafashion.gr  και σας παραδίδουμε τον προσωπικό σας Λογαριασμό. Η εγγραφή εως μέλος σας παρέχεται δωρεάν, είναι προσωπική, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη.  Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας παρέχετε, τα φυλλάσσουμε και τα επεξεργάζόμαστε με σκοπό την δημιουργία του λογαριασμού σας, την επικοινωνία μαζί σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικών ενημερώσεων αφότου μας δίδεται αυτη η δυνατότητα ρητά από τον ίδιο το χρήστη προηγουμένως.

Σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων, το Μέλος υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα για τα νέα του στοιχεία το www.euphoriafashion.gr ώστε να είναι πάντα πλήρη και επικαιροποιημένα. Με την εγγραφή σας σύμφωνα με τα ανωτέρω, συμφωνείτε ρητά για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει των παρόντων Όρων Χρήσης και έχετε τη δυνατότητα  να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας άμεσα, ή  να ζητήσετε την άμεση διαγραφή ή διόρθωση των στοιχείων σας. Τα στοιχεία σας διατηρούνται στο www.euphoriafashion.gr για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένο μέλος. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλει η Εταιρεία μας ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα.  Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν σε spam folder (ανεπιθυμητή αλληλογραφία), οπότε σε τέτοοια περίπτωση η μη παραλαβή μηνυμάτων είναι και ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

 ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E SHOP )

Ολοκλήρωση – Επιβεβαίωση Παραγγελίας

Χρησιμοποιήστε τις κεντρικές κατηγορίες που βρίσκονται στο MENU της σελίδας www.euphoriafashion.gr , πλοηγηθείτε σε αυτή και βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μετέπειτα προσαρμόστε τις ανάγκες σας βάση των φίλτρων στο αριστερό μέρος της οθόνης και κάνετε τις αγορές σας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

 
Το "ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ"  οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Αν δεν είστε σίγουρος/η ότι το μέγεθος ρούχου που επιλέξατε , επικοινωνήστε μαζί μας στο 2315 506009 ή μέσω email στο info@euphoriafashion.gr .

 

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α και δεν περιλαμβάνουν οποιαδήποτε μεταφορικό κόστος ή κόστος αντικαταβολής ή χρεώσεις φορέα πιστωτικής κάρτας.

 

Ακύρωση και αλλαγή Παραγγελίας

Πριν η παραγγελία σας θεωρηθεί ολοκληρωμένη και επιτυχής

υπάρχει η δυνατότητα τεχνικά να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας ή να αλλάξετε το είδος με διαγραφή και νέα αναζήτηση

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας αλλά πριν την παραλαβή των προϊόντων:

Εως και σαραντα οκτώ ώρες απο την ολοκλήρωση της παραγγελίας-είτε τηλεφωνικά είτε μέσω αποστολής σχετικού αιτήματος στο info@euphoriafashion.gr

Άρνηση παραλαβής της παραγγελίας σας:

Άρνησή σας να παραλάβετε προϊόν ή προιόντα κατά την παράδοση από COURIER, ισοδυναμεί με υπαναχώρηση  Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση υπαναχώρησης τα έξοδα αποστολής καθώς και τα έξοδα επιστροφής τα χρεώνεστε εσείς. Αυτό σημαίνει πως το ποσό επιστροφής ισούταί με το κόστος του προιόντος μείον των εξόδων αποστολής και επιστροφής προς εμάς.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟÚΟΝΤΩΝ

Οι ημέρες παράδοσης των προϊόντων σας είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 16:00 μμ . Απο τον έξτρα χρόνο παράδοσης που πάντα φαίνεται κατα την αγορά των προιόντων απαιτείται 1 ήμερα επιπλεόν για παραδόσεις σε Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης και 2 ημέρες για τους υπόλοιπους νομούς εντός ελληνικής επικράτειας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα της μη έγκυρής  παράδοσης του(ων) προϊόντος(ων) σε περίπτωση που  το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τις αποθήκες μας στη Γερμανία, ή το προϊόν που της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο λόγω απροειδοποίητης ανακοίνωσης του προμηθευτή περί κατάργησης του εν λόγω προϊόντος , ή υφίσταται λόγος ανωτέρας βίας. Σε κάθε περιπτώσή εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υποχρεούται να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας προτείνει τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Σε διαφορετική περίπτωση ο κάθε αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα της ακυρώσης της παραγγελίας εν μέρει ή στο σύνολό της,

 ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολή. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που έχουν προεπιλεχθεί είναι η ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ και η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

 
 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρώνετε με μετρητά χρήματα την αξία της παραγγελίας σας όταν κατά την παραδόση των προιόντων απο τις εταίρειες ταχυμεταφορών. Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι 5,10 ευρώ.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Τις πληρωμές που πραγματοποιείται είναι διασφαλισμένες με τα πιο πρότυπα πρωτόκολλα ασφαλείας που εγγυάται το σύστημα της Alpha Ban

Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.      
:

Alpha Bank:  478002002004372

 Όπως αναφέρετε  τον κωδικό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο κατά την μεταφορά του αντίστοιχου ποσού. 

 

Επιστροφή ΠροϊόντωνH επιστροφή των χρημάτων γίνεται όταν έχουν φτάσει πίσω στα χέρια μας το προιόν ή προιόντα που έχετε επιστρέψει.  Διευκρινίζεται  ότι θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό και μαλακό τάπητα για την αποφυγή φθορών. Προϊόντα τα οποία έχουν αγορασθεί με σχετική έκπτωση σε περίπτωση που επιστρέφονται η επιστρεφόμενη αξία πρέπει να λαμβάνει υποχρεωτικά την εκπτωσή αυτή στο ποσό της επιστροφής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟÚΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές και αντικαταστάσεις εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών εκ νέου καθώς και με το κόστος επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 6,9 ΕΥΡΏ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚ ΝΕΟΥ 4,1
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 11 ΕΥΡΩ

 
 

Ευθύνη eshop για ελαττώματικά προιόντα

 
Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που έρχεται στην αντίληψη σας κατα την παραλαβή και εως 15 ημερολογιακές ημέρες έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο . Τα έξοδα μεταφοράς και αντικατάστασης βαραίνουν το www.euphoriafashion.gr
. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν.
 

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα δύναται να περιλαμβάνει (Links) που να παραπεμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους ή ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το euphoriafashion.gr αποδέχεται ή είναι υπευθυνό για το περιεχόμενο  άλλων διαδικτυακών τόπων και αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για κάθε περιεχόμενο, πολιτική προστασίας απορρήτου, ποιότητα περιεχομένου και υπηρεσιών.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 50€
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 10 εργάσιμες ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
© 2021 - euphoriafashion.gr
Back To Top
48
gr
COOKIE DIALOG